Bu sayfa, Critto hesabını ya da yalnızca bazı verilerini nasıl sileceğini anlatır. Critto, Nexferra LTD tarafından yapılır. Hesabını kapatmadan bir şeyleri temizlemek için, aşağıdaki bazı verilerini silme bölümüne bak.
Hesabını nasıl silersin
- Uygulamada: Ayarlar → Verilerin bölümünü aç ve Hesabımı sil seçeneğini seç. Hesabında bir e-posta varsa, senin olduğunu doğrulamak için bir bağlantı göndeririz; yoksa kısa bir ifade yazarak onaylarsın.
- Uygulama olmadan: hesabındaki e-posta adresinden help@critto.app adresine e-posta gönder ve silmemizi iste. Senin olduğunu doğrular ve yaparız.
Hesabını silmek planını senin için iptal eder.
Ne olur, ne zaman olur
- Hesabın 7 gün boyunca çalışmaya devam eder. O hafta istediğin an Hesabımı koru ile (Ayarlar → Verilerin) fikrini değiştir — hiçbir şey kaybolmaz.
- 7 gün sonra aşağıdaki her şey silinir. İşlem bittiğinde haber vermek için son bir e-posta göndeririz.
Neler silinir
- Tüm crittoların, her sohbet ve senin hakkında hatırladıkları her şey.
- Yuva bilgisayarın; dosyaları ve içine kaydettiğin girişler ve anahtarlarla birlikte. O girişlerin kilidini açan anahtar anında yok edilir.
- Bağlı uygulamaların ve girişlerin, yüklediğin her şey ve veri dışa aktarımların.
- Hesabın; adın, e-postan ve doğum yılınla birlikte.
Neler tutulur, ve ne kadar süre
- Yedekler. Sistemlerimiz kısa vadeli yedekler tutar. Silinen verilerin bunlardan 60 gün içinde çıkar ve asla etkin bir hesaba geri yüklenmez.
- Anahtar yedeği. Kaydettiğin girişlerin anahtarının şifreli yedeği 30 gün içinde yok olur (etkin anahtar anında yok edilir, böylece bir daha okunamazlar).
- Sunucu günlükleri: 30 gün tutulur.
- Güvenlik kayıtları: güvenlik denetimi günlüğü ve crittolarının neye baktığının kaydı 90 gün tutulur. Kriz desteği denetimlerinin sayısı, adın olmadan 3 yıl tutulur.
- Ödemeler ve vergi. Polar, Critto planlarını kayıtlı satıcı olarak satar ve kendi ödeme ve vergi kayıtlarını yasanın gerektirdiği sürece tutar. Critto kartını asla saklamaz.
Hesabını kapatmadan bazı verilerini sil
Bir şeyleri temizlemek için hesabını kapatmak zorunda değilsin. Her değişiklik Critto'da hemen geçerli olur ve 60 gün içinde yedeklerimize ulaşır.
- Bir sohbeti sil. Bir crittonun sohbetinde ⋯ menüsünü aç ve Sohbeti sıfırla seçeneğini seç. Bu, o sohbetin geçmişini ve crittonun Yuva içinde yaptıklarını temizler. Yuva içindeki dosyalar tutulur.
- Bir crittonun hatırladıklarını temizle. Crittonun zihnini aç (⋯ menüsü, ardından Zihin: ruh ve hafıza) ve Hafıza ve Günlük notlarını düzenle ya da boşalt. Değişiklikler sen yaptıkça kaydedilir.
- Bir crittoyu sil. Critto'yu düzenle seçeneğini aç ve Sil seçeneğini seç. Bu, crittoyu sohbetleri ve anılarıyla kaldırır; Yuva ve diğer crittoların kalır.
- Bir sayfayı sil. Sayfalar içinde bir sayfanın ⋯ menüsünü aç ve Sil seçeneğini seç. Kaldırılır ve geri alınamaz.
- Yuva içindeki dosyaları sil. Yuva bilgisayarını aç ve herhangi bir bilgisayardaki gibi dosyaları sil.
- Fotoğrafını veya adını kaldır. Ayarlar → Sen bölümünde Resmi kaldır seçeneğini seç ya da Adın bilgisini değiştir ve Kaydet seçeneğini seç.
- Bir uygulamanın bağlantısını kes. Bağlantılar içinde uygulamayı aç ve Bağlantıyı kes seçeneğini seç. Critto ona erişimini kaybeder.